نوعی مرکبات نارنجی رنگ است که از پرتقال ماندارین و پوملو تشکیل شده است. در حال حاضر چین پیشروترین کشوری است که بیشترین تولید نارنگی را دارد. همه نارنگی ها تحت سیستم از خانواده ماندارین ها در نظر گرفته می شوند.
این انواع ماندارین از طعم شیرین تا طعم ترش متفاوت است. نارنگی ها نیز در مقایسه با پرتقال های استاندارد از نظر اندازه کوچکتر و کمی گرد هستند. آنها حاوی قند کمتر، اسید کمتر و آبکی تر هستند. هنگامی که میوه نارنگی رسیده می شود، پوست آن سفت تا کمی نرم می شود و پوست آن را آسان می کند. هیبریدهایی با پوست پرتقال تا قرمز مایل به قرمز (پرتقال خونی) نارنگی هستند، در حالی که نارنگی عمیق ترین پوست نارنجی قرمز را دارد.
نارنگی اغلب پوست کنده و با دست خورده می شود. میوه های نارنگی سبز شیرین تازه اغلب در سالادها، منوی اصلی دسرها و سایر دستور العمل ها استفاده می شود. در حالی که از پوست تازه یا خشک آن به عنوان ادویه و مواد لازم برای پخت استفاده می شود. طعم میوه نارنگی در مقایسه با آب پرتقال شیرین تر و کمتر ترش است. فصل اوج نارنگی معمولا از پاییز تا بهار شروع می شود.
در زیر انواع پیشرو نارنگی که بیشتر در فروشگاه های مواد غذایی و سوپرمارکت ها موجود است، آورده شده است.
پست هایی که ممکن است دوست داشته باشید
انواع نارنگی
پرتقال ناف یا پرتقال زمستانی نیز به عنوان پرتقال شیرین در جنس طبقه بندی می شود. این پرتقال یکی از خوش طعم ترین پرتقال های جهان است. این پرتقال ناف دومین میوه دوقلو را در مقابل ساقهاش رشد میکند که رشد نیافته است و شباهتی به ناف دارد – که نام یا اصطلاح “ناف” از آن گرفته شده است. این مرکبات زمستانی بدون دانه است و به راحتی پوست می گیرد.
انواع نارنگی
پرتقال سویا بومی آسیای جنوب شرقی است. به عنوان طبقه بندی می شود. نارنگی سبز تامسون به دلیل اندازه کوچکتر و پوست کندن آسان آن به عنوان نارنگی شناخته می شود. این نوع نارنگی طعم تلخ یا ترش دارد. در مقایسه با پرتقال شیرین طعم معطری استثنایی دارد. دارای اندازه متوسط از 7-8 سانتی متر در قطر است. پوست ضخیم و زرد متمایل به نارنجی آن از غدد روغنی بیشماری تشکیل شده است که رایحهای گلدار با رایحه تلخ ملایم تولید میکنند. رنگ گوشت آن زرد تا نارنجی تیره است که نرم و آبدار است. پرتقال سویا پر از دانه های کرم رنگ است و طعمی تلخ، اسیدی و ترش دارد که آنها را به یک ماده ایده آل در تهیه مارمالاد پرتقال تبدیل کرده است. این مرکبات سرشار از تیامین، ویتامین C و فیبر غذایی است. فصل اوج آن از زمستان تا اوایل بهار است.
انواع نارنگی
کلمانتین ها گونه های مرکباتی هستند که از الجزایر مدیترانه ای سرچشمه می گیرند و در کالیفرنیا به شدت رشد می کنند. میوه کلمانتین طعمی شیرین و آبدار دارد. اندازه کوچک تا متوسط دارد و پوست آن به راحتی جدا می شود. این میوه از ژانویه تا اوایل آوریل می رسد. آنها اغلب در فصل کریسمس فروخته می شوند.
انواع نارنگی
پونکان یا همان ماندارین عسل چینی یکی از قدیمی ترین نارنگی هاست. دانه دارد و در مقایسه با بیشتر نارنگی ها بزرگتر است. پونکان در حدود سال 1880 در فلوریدا معرفی شد. عسل چینی به دلیل شیرینی و آبدار بودن آن قابل توجه است. و درست مانند سایر نارنگی ها، میوه های پونکان به راحتی پوست می گیرند. آنها را می توان به صورت تازه یا به عنوان یک نوشیدنی مصرف کرد.
انواع نارنگی
دانسی که به عنوان نارنگی کریسمس و نارنگی با پوست زیپ یا دستکش بچه شناخته می شود، از قدیمی ترین و معروف ترین گونه های مرکبات آمریکایی است. نهال آن توسط سرهنگ فرانسیس ال. دانسی در سال 1867 رشد کرد و فرض بر این بود که از مراکش آمده است. این میوه دارای گوشت قرمز آبدار و پوست آن آسان است. کوچک تا متوسط است، دانه دارد و آبدار متوسطی دارد.
انواع نارنگی
این رقم نارنگی و آلبالو خشکه آبدار دارای اندازه متوسط 5 سانتی متر قطر است. دارای پوست زرد نارنجی با لکه های قهوه ای یا تیره است که شل است و به راحتی پاک می شود. میوه سفت، آبدار و شیرین با دانه های بیش از حد است. این گروه از نارنگی ها نیز از خانواده ماندارین هستند و از نارنگی های هیبریدی اواخر فصل هستند. به دلیل پوست خالدار و محتوی دانه آن، نارنگی های انکور انتخاب بسیاری نیستند. با این حال، منبع خوبی از کلسیم، پتاسیم و ویتامین A است. این نوع ماندارین بهتر است به صورت تازه یا آبمیوه مصرف شود. اخیراً از طریق برنامه برای آیفون و اندروید به اشتراک گذاشته شده است. این پلتفرم به شما امکان می دهد اکتشافات خود را در سراسر جهان به اشتراک بگذارید.
انواع نارنگی
مورکوت ها نارنگی تر هستند که بین نارنگی و پرتقال شیرین تلاقی می کنند. این میوه دارای اندازه متوسط 2-3 اینچ قطر و طعم بسیار شیرینی دارد. این پرتقال ماندارین سرشار از فلاونوئیدها، فسفر، منیزیم، کلسیم و فیبر است. همچنین حاوی ویتامین C و A است. والد دانه به عنوان K شناخته می شود، اما والدین گرده آن ناشناخته هستند.
انواع نارنگی و عناب تازه
ساتسوما که با نام علمی شناخته می شود، گونه ای است که پوست کندن آسان و نیمه بی دانه دارد. طبق داستان ها، “ساتسوما” به همسر ژنرال ون والکنبرگ نسبت داده می شود. در این دوران حمل و نقل این رقم انجام شد. یک میلیون درخت ساتسوما از ژاپن آورده شد و از ساحل شمالی خلیج فلوریدا تا تگزاس کاشته شد. ساتسوماها از نظر اندازه کوچک تا متوسط هستند و شبیه به یک کره مسطح به نظر می رسند. لطیف است و طعم شیرینی دارد که در جوانه های چشایی شما ذوب می شود.