با خیارشور بدر سنگ کلیه را دفع کنید

خیارشور خیار کوچک و جوانی است که ترشی شده و از گیاه علفی یکساله خانواده Cucurbitaceae می آید که عمدتاً به عنوان چاشنی مصرف می شود. به عنوان غوره نیز شناخته می شود.

ریشه ها
خیارشور بومی آسیای غربی و هند است.

جالب است بدانید که خیارشور بدر از نوع فلفلی برای ترکیب شدن با غذاها خوش طعم تر و مناسب تر می باشد.

خیارشور

این گیاه که به طور خود به خود در پای هیمالیا ظاهر می شد، برای اولین بار در 3000 سال پیش در هند اهلی شده بود.

خیار ترشی در مصر باستان نیز کشت می‌شد، جایی که عبرانیان آن را در طول اسارت خود کشف کردند و سه برابر نام آن در عهد عتیق ظاهر شد.

مشخصات
گیاهی است خزنده یک ساله از خانواده Cucurbitaceae.

گلهای زرد آن تک جنسیتی است. آنها به ماده ها میوه ای به همین نام می دهند، گوشتی، دراز، اغلب با خارهای ریز پوشیده شده است. انواع سنتی ترشی Vert Petit از پاریس امروزه با چندین هیبرید ژنیکولوژیک کدگذاری شده است.

این در واقع فقط یک خیار کوچک است، یعنی در مراحل اولیه رشد میوه برداشت می شود. زمانی که قطر میوه بین 1 تا 2.8 سانتی متر باشد، برای ترشی برداشت می شوند.