خرمای مجول بوشهر دارای قند طبیعی است و برای افراد دیابتی بسیار مناسب است

خرمای مجول بوشهر به ما کمک می کند بر گرسنگی غلبه کنیم، زیرا قندهای موجود در آن را که به راحتی جذب بدن می شود، کم کم آزاد می کند و باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنیم.

منبع انرژی برای کودکان

خرما یک منبع غذایی مفید برای کودکان است زیرا حاوی مقادیر زیادی کربوهیدرات و قند است.

علاوه بر این، ورزشکاران باید خرما بخورند زیرا به بازیابی قدرت کمک می کند.

این مطالعه در مجله Agriculture and Food Chemistry منتشر شد و مشخص شد خرما Ajwa حاوی عناصر فعالی است که در پیشگیری از بیماری هایی مانند سرطان مفید است.

خرمای عجوا قهوه ای تیره و تقریبا سیاه از منطقه مدینه در غرب عربستان سعودی می آید و به دلیل نرمی، خشکی و قیمت بالای خود در بازار خرما در این کشور مشهور است.

خرمای آجوا حاوی گلیکوزیدهای فلاونوئید زیادی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند.

خرما

این مطالعه نشان داد که میزان مهار آن با محصولات آنتی اکسیدانی تجاری موجود در بازار برابر است.

همچنین مشخص شد که خرمای آجوا دارای اثر مهاری سیکلواکسیژناز مشابه داروهای ضد التهابی مانند آسپرین، ایبوپروفن، سلبرکس و ناپروکسن است.

بر اساس بیانیه دانشگاه، علاوه بر فواید آنتی اکسیدانی و ضد التهابی، قندهای موجود در خرمای آجوا فقط مونوساکارید هستند که این خرما را برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید می کند.

فواید خرمای مجول بوشهر

به عنوان ملاس خرما و شربت خرما شناخته می شود، فواید زیادی دارد و واقعا مغذی است.

خوردن این غذا برای صبحانه انرژی مورد نیاز در طول روز را به شما می دهد.

قندهای طبیعی

ملاس خرما حاوی قندهای طبیعی، مواد معدنی و ویتامین هایی مانند ویتامین C.B3، B2، B1، B5، A1 و A1 است.

در صورت مصرف ملاس خرما دیگر نیازی به مولتی ویتامین نخواهید داشت، همچنین حاوی قندهای طبیعی مانند گلوکز، ساکارز و فروکتوز است.

بنابراین می تواند انتخاب خوبی برای میان وعده باشد.