در امریکا باقلا سبز منجمد به عنوان مهمترین منبع غذایی شناخته شد!

در گسترده‌ترین مفهوم، باقلا سبز منجمد دانه‌های گیاهان حبوبات هستند به استثنای عدس، لوپین، بادام‌زمینی و برخی دیگر از انواع حبوبات.

باقلا هزاران سال است که کشت می شود. امروزه، آنها یک منبع غذایی مهم در سراسر جهان هستند.

باقلا سیاه، کلیوی، دریایی، فاوا و باقلا چیتی در ایالات متحده رایج است.

پروفایل های تغذیه ای از یک باقلا به باقلا دیگر متفاوت است. با این حال، به عنوان مثال، 1 فنجان باقلا چیتی پخته شده:

پروتئین: 15 گرم
چربی: 1 گرم
کربوهیدرات: 45 گرم
فیبر: 15 گرم
آهن: 20 درصد ارزش روزانه
کلسیم: 8 درصدفسفر: 25 درصد
پتاسیم: 21 درصد
فولات: 74 درصد
باقلا همچنین حاوی مقادیر مناسبی روی، مس، منگنز، سلنیوم و ویتامین های B1، B6، E و K است.

باقلا

باقلا سبز با تنها 245 کالری در هر فنجان، یکی از مغذی ترین غذاهای موجود در جهان است.

بسیاری از انواع دیگر به همان اندازه چشمگیر هستند.

باقلا به دلیل داشتن پروتئین بالا در بین غذاهای گیاهی منحصر به فرد است. به همین دلیل، آنها یک منبع پروتئین مهم برای گیاهخواران در نظر گرفته می شوند.

لوبیاها ممکن است یکی از مفیدترین غذاهای کاهش وزن باشند که می توانید بخورید.

آنها هم پروتئین و هم فیبر بالایی دارند اما کالری کمی دارند. پروتئین و فیبر دو مورد از مهمترین مواد مغذی برای کاهش وزن هستند.

یک مطالعه نشان داد که افرادی که از یک رژیم غذایی پر فیبر از جمله باقلا استفاده می کردند، گرسنگی کمتری داشتند. آنها همچنین 3 پوند در 4 هفته از دست دادند.

مطالعه دیگری مصرف باقلا را با بهبود تغذیه، کاهش وزن بدن و کاهش چربی شکم مرتبط دانست.

بیماری قلبی عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است.

خوردن باقلا و سایر حبوبات به طور منظم ممکن است به کاهش خطر کمک کند.

بررسی 26 مطالعه نشان داد که رژیم غذایی غنی از باقلا و سایر حبوبات می تواند به طور قابل توجهی کلسترول LDL را کاهش دهد که یک عامل خطر مهم برای بیماری قلبی است.خوردن باقلا همچنین ممکن است منجر به بهبود سایر عوامل خطر بیماری قلبی شود. این غذا با سطوح کلسترول خوب HDL و کاهش فشار خون و التهاب مرتبط است.