سرکه سیب تخمیری بیماران را از مرگ نجات می دهد

استفاده از سرکه سیب تخمیری برای مبارزه با عفونت‌ها و سایر بیماری‌ها به بقراط برمی‌گردد، این پزشک یونانی که به عنوان “پدر پزشکی”

شناخته می شود، از سرکه برای تمیز کردن زخم ها و درمان پارگی های باز و عفونی استفاده می کرد و همچنین ترکیبی از سرکه و عسل را

برای بیماری های تنفسی مداوم تجویز می کرد.

سرکه سیب حاوی یک ماده بسیار قدرتمند است  ماده ای شبیه به تار عنکبوت یا رسوب که می تواند در انواع فیلتر نشده ACV شناور دیده

شود، مادر حاوی باکتری‌ها و آنزیم‌های غلیظی است که به ACV قدرت شفابخشی ضد قارچی، ضد ویروسی و ضد باکتریایی می‌دهد که به

خاطر آن بسیار معروف شده است.

در حالی که برخی از افراد ممکن است به دلیل رسوب در بطری های ACV خود را از بین ببرند، این عنصر نتیجه پردازش خاصی است که مواد

مغذی و آنزیم های سیب را در طول فرآیند تخمیر حفظ می کند و در نتیجه قدرت درمانی منحصر به فرد ACV را فراهم می کند.

سیب مملو از ویتامین ها و مواد معدنی است که به ACV فواید سلامت بی شماری می دهد.

نکته اصلی خرید سرکه سیب خام و بدون فیلتر است، به دلیل فرآیند دقیقی که برای ایجاد این نوع ACV استفاده می شود، مواد مغذی

ضروری که بسیار مورد توجه هستند دست نخورده و دست نخورده باقی می مانند.

سرکه سیب تخمیری

در اینجا ویتامین های موجود و فواید آنها برای سلامتی آورده شده است:

ویتامین A: برای سلامت چشم؛ همچنین یک آنتی اکسیدان قوی

ویتامین B1: برای عملکرد سیستم عصبی، سلامت گوارش و سلامت عضلات

ویتامین B2: برای سلامت پوست، مو و ناخن؛ همچنین به تجزیه پروتئین ها، کربوهیدرات ها و چربی ها کمک می کند.

ویتامین B6: برای کاهش شرایط پوستی و آسیب عصبی. همچنین به استفاده از پروتئین ها، کربوهیدرات ها و چربی ها کمک می کند.

ویتامین B12: برای تشکیل گلبول های قرمز خون و عملکرد مناسب سلول های عصبی

ویتامین C: برای عملکرد سیستم ایمنی بدن؛ همچنین یک آنتی اکسیدان قوی

ویتامین E: برای سلامت پوست و اعصاب؛ همچنین یک آنتی اکسیدان قوی

همچنین تعدادی مواد معدنی در ACV خام و بدون فیلتر یافت می شود:

کلسیم: برای سلامت استخوان ها

کروم: گلوکز خون را تنظیم می کند.

مس: برای عملکرد اعصاب، حفظ استخوان و استفاده مناسب از گلوکز

آهن: برای انتقال اکسیژن و سلامت خون

منیزیم: برای سنتز پروتئین ها و تولید انرژی سلولی

منگنز: برای تشکیل و حفظ استخوان و متابولیسم کربوهیدرات ها

فسفر: برای عملکرد مناسب سلول ها و استخوان های قوی

پتاسیم: برای انقباض عضلانی، تکانه های عصبی و تولید انرژی

سلنیوم: برای متابولیسم چربی؛ همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی است.

سدیم: تعادل مایعات را حفظ می کند.

روی: باعث بهبودی می شود.