نارنگی یک مرکبات به نام Citrus reticulata است که از پرتقال کلاسیک کوچکتر و کمتر شیرین است. نارنگی با ماندارین ارتباط نزدیکی دارد و این دو میوه در واقع یک گونه محسوب می شوند. نارنگی از دهه 1800، زمانی که میوه های کوچک برای اولین بار همراه با سایر صادرات از مراکش به اروپا آورده شد، یک میوه زمستانی محبوب بوده است. میوه ها گاهی اوقات به عنوان غذاهای جیبی عالی در نظر گرفته می شوند، زیرا آنها کوچک هستند و پوست آنها به راحتی جدا می شود.
نارنگی های عسلی در فلوریدا رشد می کنند.
کلمه نارنگی از طنجه، یکی از شهرهای بزرگ مراکش گرفته شده است. از آنجایی که این شهر در بخش شمالی کشور واقع شده است، برای مبادلات فرهنگی و اقتصادی با اروپا مناسب بود و طیف وسیعی از اقلام از طریق طنجه صادر می شد. در سال 1710، کلمه “نارنگی” برای توصیف چیزهایی از آن شهر وارد زبان انگلیسی شد و این کلمه به طور خاص برای میوه در دهه 1800 به کار رفت. در ابتدا به عنوان “پرتقال نارنگی” شناخته می شد، اما با گذشت زمان این نام کوتاه شد.
نارنگی کلاسیک با رنگ قرمز تیره تا نارنجی آن از نارنگی سبز شمال متمایز می شود. ماندارین ها صادراتی چینی با پوست زرد تا نارنجی است که احتمالاً به خاطر لباس های رنگارنگ بوروکرات های ماندارین امپراتوری چین نام گذاری شده است. پوست نارنگی به راحتی جدا می شود و روی میوه زیر کمی شل است، که می تواند تشخیص کیفیت بالای یک تکه میوه را دشوار کند. پس از جدا شدن پوست، بخشهای نارنگی نیز به راحتی جدا میشوند و بیشتر انواع آن دانههای فراوانی دارند.
اگرچه نارنگی معمولاً طعم کمی ترش و ترش دارد، ارقام شیرین متعددی ایجاد شده است. اینها شامل نارنگی عسلی یا مورکوت، یکی از محبوب ترین انواع میوه است. نارنگی های هیبریدهایی هستند که به دلیل شیرینی و طعم غنی خود توسعه یافته اند، در حالی که نارنگی های Sunburst شیرین و تقریباً کاملاً بدون دانه هستند.
فصل نارنگی سبز شیرین از نوامبر تا ژانویه در نیمکره شمالی است. هنگام انتخاب میوه های موجود در فروشگاه، مصرف کنندگان باید به دنبال میوه های سفت و سفت باشند که نسبت به اندازه آنها نسبتاً سنگین به نظر می رسد. پوست ممکن است ظاهری سنگریزه داشته باشد، اما نباید تغییر رنگ داد. گونه های دیگر پوست صاف تری دارند و نارنگی ها را اغلب می توان با ساقه ها و برگ هایشان پیدا کرد. این میوه را می توان بدون دست خورد یا در کنسروها، سس ها و مجموعه ای از غذاها استفاده کرد.
مری مک ماهون
از زمانی که چندین سال پیش شروع به همکاری در سایت کرد، مری چالش هیجان انگیز یک محقق و نویسنده DelightedCooking را پذیرفت. مری دارای مدرک هنرهای لیبرال از کالج گودارد است و اوقات فراغت خود را به خواندن، آشپزی و کاوش در فضای باز می گذراند.