پیدایش ماکارونی لوله ای بلند در ایتالیا توسط مارکوپولو!

پاستا چه کسی آن را دوست ندارد؟

هنگامی که بسیاری از ما به ماکارونی لوله ای بلند فکر می کنیم، معمولاً به سبک های محبوب تر مانند اسپاگتی، پنه یا لینگوین فکر می کنیم، اما در واقع ده ها نوع مختلف از شکل های ماکارونی مانند پاستا فرفری، پاستا چرخشی، پاستا دایره ای یا پاستا توپی وجود دارد.

با مشخصات طعم خاص خود، کاربرد آشپزی و حتی منشا منطقه ای. اما ماکارونی در واقع چگونه به وجود آمد؟

غذایی که از آرد و تخم مرغ یا آب درست می‌شود و به شکل رشته‌ها یا اشکال دیگر در می‌آید، هزاران سال است که وجود داشته است.

ماکارونی

در یکی از مشهورترین نظریه ها در مورد چگونگی پیدایش ماکارونی در ایتالیا، گفته می شود که مارکوپولو، کاشف معروف ونیزی، رشته فرنگی را که پیدا کرده بود از چین به ایتالیا آورده است.

این در قرن سیزدهم بود و اسنادی که مورخان به آن اشاره می‌کنند در کتاب معروف او سفرهای مارکوپولو آمده است.

برای بسیاری، پاستا در ایتالیا اینگونه به وجود آمد.

متأسفانه، تمام این داستان ها در مورد کاشف معروف که ماکارونی را به ایتالیا آورده است، به شدت به بازگویی متکی است، زیرا متن اصلی کتاب او مدت هاست گم شده است.

با این حال، برخی از مورخان بر این باورند که بسیاری از اشکال پاستا در ایتالیا بسیار طولانی‌تر از آن وجود داشته‌اند.

به گفته برخی، زمانی که یونانی ها شهر ناپل را در حدود قرن سوم قبل از میلاد تأسیس کردند، بومیان این منطقه قبلاً ظرفی به نام “ماکاریا” داشتند که از آرد ساخته شده از جو و آب ساخته شده بود که در آفتاب خشک می شد.

و حتی از یک غذای ماکارونی مانند به نام “laganum” یا “laganas” که سلف شناخته شده لازانیا است، اشاره شده است.

سیسرو، سیاستمدار رومی، که از 106 تا 43 قبل از میلاد زندگی می‌کرد، اشاره کرد که علاقه زیادی به پاستا داشت.