کشک خشک گاوی چندین هزار سال است که بخشی از رژیم غذایی انسان بوده و نام های زیادی در سراسر جهان دارد.
اعتقاد بر این است که کلمه “ماست” از کلمه ترکی “yoğurmak” گرفته شده است که به معنای غلیظ کردن، انعقاد کردن یا دلمه کردن است. در حالی که ارجاعات به خواص سلامت کشک خشک محلی به 6000 سال قبل از میلاد مسیح در خط آیورودای هندی بازمیگردد، اما در قرن بیستم بود که استمن گریگورف، دانشجوی پزشکی بلغاری، فواید آن را به باکتریهای اسید لاکتیک نسبت داد. امروزه بیشتر کشک مایع گوسفندی ها شیر تخمیر شده است که با باکتری های زنده و کاملاً مشخص (لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوک ترموفیلز) اسیدی می شود. در حالی که الگوهای مصرف ماست از کشوری به کشور دیگر بسیار متفاوت است، مصرف آن به طور کلی کم است.
به عنوان مثال، در ایالات متحده و برزیل، تنها 6 درصد از جمعیت به صورت روزانه ماست مصرف می کنند. مصرف کم کشک خشک نشان دهنده فرصتی از دست رفته برای کمک به یک سبک زندگی سالم است، زیرا ماست منبع خوب تا عالی پروتئین بسیار قابل دسترس زیستی و منبع عالی کلسیم و همچنین منبعی از پروبیوتیک ها است که ممکن است طیف وسیعی از مزایای سلامتی را ارائه دهد.
- منابع:
- تبلیغات: