تقریباً همه نارنگی ها را به عنوان پرتقال کوچک می شناسند. اصطلاح نارنگی تنها به یک نوع میوه که ظاهر و طعم خاصی دارد اشاره نمی کند. این یک اصطلاح چتر برای تعدادی از انواع مختلف است.
در اینجا اطلاعاتی در مورد چند نارنگی محبوب، آنچه آنها را از انواع دیگر متمایز می کند، و چند راه مختلف برای لذت بردن از آنها آورده شده است.
تانگلوهای عسلی یکی از محبوب ترین گونه های نارنگی هستند زیرا شیرین ترین آنها هستند. آب نارنگی عسلی برای استفاده در سس های سالاد، به ویژه سس های وینگرت، عالی است، زیرا مکمل کاملی برای طعم قوی سرکه است.
اگرچه آنها حاوی دانههای بیشتری نسبت به سایر گونههای نارنگی سبز شمال هستند و پوستی سفتتر و ضخیمتر دارند، اما اکثراً هر تلاش اضافی برای پوست کندن و خوردن یک نارنگی عسلی را ارزشش را در نظر میگیرند.
از سوی دیگر، ساتسوماها با پوست شل خود مشخص می شوند و پوست کندن و خوردن آنها بسیار آسان است. معمولاً بدون دانه، کمی ترش هستند اما هنوز برای پخت و پز خوب هستند. ساتسوما که بیشتر در طول ماه های زمستان رایج است، برای استفاده در پخت ماهی یا مرغ بسیار عالی است و برای تزئین کیک یا پای عالی است. خیلی ها دوست دارند آنها را با بستنی بخورند، اما وقتی یک دسر ساده می خواهید، به تنهایی خوب هستند. ساتسوما با رنگ نارنجی تیره یا در برخی موارد قرمز مشخص می شود.
یکی دیگر از انواع بسیار محبوب نارنگی، کلمانتین است. کلمانتین ها کوچک ترین نارنگی هستند و مانند ساتسوما، افزودنی های عالی برای تعدادی از دسرها هستند. از آنجایی که آنها تقریباً همیشه بدون دانه هستند و به راحتی به چند قسمت تقسیم می شوند، در سالاد میوه یا برای قرار دادن در لبه یک کوکتل نیز مناسب هستند. بچهها کلمانتین را دوست دارند، زیرا اندازه آن برای میانوعده مناسب است، و پوست آنها به اندازه پرتقالهای بزرگتر سخت نیست.
نارنگی کلمانتین که منشا آن الجزایر امروزی است، در فلوریدا و کالیفرنیا رشد می کند. آنها از اکتبر تا دسامبر بیشترین فراوانی را دارند. از آنجایی که آنها در همان زمان از سال فروخته می شوند، اگر می خواهید مطمئن شوید که هر چیزی که می پزید هیچ دانه ای در آن وجود ندارد، کلمانتین ممکن است به عنوان جایگزینی برای نارنگی ساتسوما استفاده شود.
فرقی نمی کند در حال آشپزی هستید، میان وعده می خورید، یا سعی می کنید یک سبد میوه خوب برای خانواده شوهرتان تهیه کنید. این گونه های نارنگی سبز شیرین به طور خاص محبوب هستند زیرا برای همه چیزهای کوچکی ارائه می دهند، چه یک میان وعده بعد از ظهر باشد یا یک آزمایش آشپزی.