میوه کلمنتین که یک رقم هیبریدی ماندارین است که در منطقه مدیترانه کشت می شود، بسیار شبیه نارنگی بزرگتری چون نارنگی یافا است، با طعمی کاملاً ترش. میوه بدون دانه است، پوست آن آسان است و به طور قابل توجهی آبدار است.
رقص ماندارین
کوچکتر از بسیاری از انواع دیگر، میوه دنسی به دلیل ویژگی های شیرین، خوشمزه و پوست کندن آسان آن محبوب است، همانطور که به بهترین وجه تحت نام تجاری آن “Cuties” شناخته می شود. ماندارینهای رقصی به درختی متوسط و گاهی بزرگ تبدیل میشوند، اما میتوان آنها را به اندازه کوچکتر هرس کرد یا در ظرفی پرورش داد.
عسل مورکوت اغلب به عنوان بهترین طعم در بین انواع مختلف شناخته می شود، با طعم هایی شبیه عسل و دارچین. میوه هانی مورکات که معمولاً در فروشگاههای مواد غذایی یافت نمیشود، یک رقم ایدهآل برای مصرف شخصی است.
مینئولا تانگلو
تلاقی بین نارنگی سبز شمال رقص و پوملو است. میوه آن بدون دانه است و به راحتی پوست می گیرد و آن را به یک میان وعده راحت و خوشمزه تبدیل می کند. را می توان در دستور العمل هایی که به پرتقال نیاز دارند، از جمله محصولات پخته شده و وینیگرت جایگزین کرد.
نارنگی ناگت طلایی
مشابه انواع Pixie، نارنگی طلایی ناگت میوهای شیرین، بدون دانه و فوقالعاده آبدار تولید میکند که از نظر بصری نیز با پوست ضخیم و ناهمواری متمایز است. در دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید در دهه 1950 توسعه یافت و در سال 1975 به بازار منطقه ای فوری عرضه شد.
پیکسی ماندارین
مانند سایر مرکبات، ماندارین پیکسی یک سال طول می کشد تا شکوفه ها را به میوه های خوشمزه و رسیده تبدیل کنند. ماندارین های پیکسی توسعه دانشگاه کالیفرنیا در ریورساید هستند، جایی که برای اولین بار در سال 1927 ایجاد شدند. این دانشگاه در سال 1965 انواع آن را منتشر کرد و از آن زمان تاکنون در سراسر کالیفرنیای جنوبی محبوبیت زیادی داشته است.
- بیشتر بخوانید: نارنگی ساتسوما
ماندارین ساتسوما
میوه نارنگی سبز شیرین بدون دانه، میوه ماندارین ساتسوما عمدتاً برای کنسرو کردن استفاده می شود، اما به سرعت به عنوان انتخاب تازه چیده شده در سراسر ایالات متحده محبوبیت پیدا می کند. طعم ترش و عطر فریبنده.
نارنگی تانگو
این گونه مرکبات هیبریدی جدید توسط دانشگاه کالیفرنیا در ریورساید توسعه یافته است و میوه ای کاملاً بدون دانه می دهد. نارنگیهای تانگو برای آبگیری عالی هستند، میتوان از آن در پخت یا شربتها استفاده کرد و به عنوان یک میان وعده تازه چیده شده بسیار لذتبخش است. نارنگی تانگو که سرشار از ویتامین C است، منبع خوبی از فیبر رژیمی است.
صفحه نارنگی
نارنگی صفحه گونه ای بدون دانه، به ویژه آبدار، کم اسید و بسیار شیرین تولید می کند. گرد و مسطح شکل با رنگ نازک و نارنجی متوسط، همچنین دارای پوسته محکم زیپ شده است. میوه نارنگی پیج که از اواخر زمستان تا اوایل بهار رسیده است، تعادل ایده آلی از اسیدیته و شیرینی دارد و آن را برای خوردن تازه چیده شده و غذاهای پخته شده مناسب می کند.
- بیشتر بخوانید: نارنگی ژاپنی
کیشو
میوه کیشو ماندارین بدون دانه کوچکتر از توپ گلف اما پوست کندن آن بسیار آسان است، لطیف، آبدار، معطر و شیرین است. این از یک گروه باستانی از گونه های ماندارین با میوه های کوچک که از چین سرچشمه می گیرند، مشتق شده است. در حالی که ماندارین کیشو بیش از یک قرن در کالیفرنیا وجود داشته است، کشت تجاری آن تا سال 1997 آغاز نشد.